+31(0)75-7503262 info@nuvoclean.nl

Retour voorwaarden

SportFresh

 

 

Bij SportFresh hechten we veel waarde aan tevreden klanten en we willen ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, bieden we de volgende retourvoorwaarden aan:

**Retourtermijn**

Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren zonder opgaaf van reden. De retourtermijn van 14 dagen begint op de dag na ontvangst van je bestelling.

**Hoe te retourneren**

1. Neem contact op met onze klantenservice via [contactinformatie] om je retourzending aan te melden en eventuele vragen te stellen.

2. Verpak de items die je wilt retourneren zorgvuldig in de originele verpakking of een vergelijkbare stevige verpakking.

3. Voeg een kopie van de factuur of het aankoopbewijs bij je retourzending.

4. Stuur je retourzending naar:

SportFresh p/a Thinba bv
Witte Vlinderweg 38B
1521PS  Wormerveer

5. Zorg ervoor dat je het pakket voldoende frankeert en bewaar het bewijs van verzending.

**Voorwaarden voor retourneren**

– De items moeten in nieuwe, ongebruikte en onbeschadigde staat zijn, inclusief alle originele labels en verpakking.

– Retourzendingen moeten binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending bij ons aankomen.

– We behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren die niet aan deze voorwaarden voldoen.

**Terugbetaling**

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd en deze aan onze retourvoorwaarden voldoet, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, inclusief de standaard verzendkosten. We zullen de terugbetaling zo veel mogelijk proberen te verwerken met dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt voor de oorspronkelijke transactie. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd voor terugbetalingen enkele werkdagen kan duren.

 

**Klantenservice**

Als je vragen hebt over ons retourbeleid of hulp nodig hebt bij het retourneren van een artikel, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier, telefoon of per email.

[Laatste update: 1 september 2023]